Thursday, January 19, 2006

Sauli Niinistö presidentiksi 2006: Karjala takaisin asiamiehenämme tarkoittaen kaikkien miehitettyjen alueidemme palauttamista!

Miehitetyt alueemme takaisin miehittäjä-Ryssältä ja eläköön Kaukasuksen ja Siperian kansojen itsemäärämisoikeus aina tataareita ja jakuutteja myöden!

Sauli Niinistö presidentiksi 2006: Karjala takaisin asiamiehenämme tarkoittaen kaikkien miehitettyjen alueidemme palauttamista takaisin kansakuntamme yhteyteen!

Suosittelemme tutustumaan http://www.kavkaz.fi sivustoja, sekä osallistumaan ko. sivuston keskustelupalstan keskusteluihin. Karjala takaisin tarkoittaen kaikkia miehitettyjä alueitamme. Unohtakaamme maanpetoksellisina väitteet "luovutetuista tai pakkoluovutetuista" alueista, kun kerran kansainvälisen oikeuskäytännön mukaisesti vastaavat tapaukset ovat miehitettyjä alueita. Kyseessähän ei ole mitkään lahjoitusmaat tai jotakin vastiketta vastaan annetut alueet, vaan verellä ja raudalla ryöstetyt kansakuntamme pyhät historialliset perintömaat. Siksi suosittelemme investointipankkiirijuristi Sauli Niinistöä seuraavaksi presidentiksemme, jonka pitäisi tämä asia ymmärtää, kuten olisi "Tavja" Halosenkin pitänyt ymmärtää

Ihmettelemme kun laiton ja perusteeton stalinistinen miehityksemme ei ole mennyt jakeluun SAK-juristi Tarja Haloselle oikeuksiemme loukkauksena ja ns. "oikeudekäyntivirheenä" Pariisin miehityssopimuksen muodossa 1947. Tämä valtiojohtomme virallinen alistuminen on sinetöinyt toistaiseksi Suomen kansakuntana väärin perustein sotarikolliseksi ja maksuvelvolliseksi, sekä kansakuntamme ryöstön ja osittaisen miehitysmaa kohtalon uhriksi, mistä olisi vihdoin ja viimein aika vapautua.


Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y., Isänmaan Asialla r.y. ja Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y. pj. Seppo Lehto

No comments: