Thursday, January 19, 2006

Sauli Niinistö presidentiksi 2006: Karjala takaisin asiamiehenämme tarkoittaen kaikkien miehitettyjen alueidemme palauttamista!

Miehitetyt alueemme takaisin miehittäjä-Ryssältä ja eläköön Kaukasuksen ja Siperian kansojen itsemäärämisoikeus aina tataareita ja jakuutteja myöden!

Sauli Niinistö presidentiksi 2006: Karjala takaisin asiamiehenämme tarkoittaen kaikkien miehitettyjen alueidemme palauttamista takaisin kansakuntamme yhteyteen!

Suosittelemme tutustumaan http://www.kavkaz.fi sivustoja, sekä osallistumaan ko. sivuston keskustelupalstan keskusteluihin. Karjala takaisin tarkoittaen kaikkia miehitettyjä alueitamme. Unohtakaamme maanpetoksellisina väitteet "luovutetuista tai pakkoluovutetuista" alueista, kun kerran kansainvälisen oikeuskäytännön mukaisesti vastaavat tapaukset ovat miehitettyjä alueita. Kyseessähän ei ole mitkään lahjoitusmaat tai jotakin vastiketta vastaan annetut alueet, vaan verellä ja raudalla ryöstetyt kansakuntamme pyhät historialliset perintömaat. Siksi suosittelemme investointipankkiirijuristi Sauli Niinistöä seuraavaksi presidentiksemme, jonka pitäisi tämä asia ymmärtää, kuten olisi "Tavja" Halosenkin pitänyt ymmärtää

Ihmettelemme kun laiton ja perusteeton stalinistinen miehityksemme ei ole mennyt jakeluun SAK-juristi Tarja Haloselle oikeuksiemme loukkauksena ja ns. "oikeudekäyntivirheenä" Pariisin miehityssopimuksen muodossa 1947. Tämä valtiojohtomme virallinen alistuminen on sinetöinyt toistaiseksi Suomen kansakuntana väärin perustein sotarikolliseksi ja maksuvelvolliseksi, sekä kansakuntamme ryöstön ja osittaisen miehitysmaa kohtalon uhriksi, mistä olisi vihdoin ja viimein aika vapautua.


Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y., Isänmaan Asialla r.y. ja Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y. pj. Seppo Lehto

1 comment:

Aluepalautukset Suomelle Eestille Ukrainalle Georgialle Saksalle Japanille said...

Todennäköisenä ateistina Esa Suominen et ilmeisesti usko kerrasta, joten noudatan vanhaa äidinkielen opetusta:) Kertaus on opintojen äiti kohdallasi:)

Esa Suominen - Erkki Tuomiojan puppet Hyvää päivää;) 19.4.2006

Oletko varma että KGB-sieluinen käsitteesi eli "muukalaisvihasi" ei ole stalinismisi synnyttämää omaa itseinhoista disinformatiivista skitsoharhaasi ja juonna näistä neuvostoaikojen mielikuvista, jolloin kaikki miehittäjän pahat teot piti ymmärtää hyväksyttäväksi hyväksi keinoja kaihtamatta?

Suomen nuoriso ja väestö ymmärsivät vuosina 1939-1944, ettei vihamielisiä muukalaisia kaivata.

Mistä syntyy vastikkeettomasti keskuuteemme kannettujen kyiden vastike kansakunnallemme tai sinun disinformatiivisista aatoksistasi?

Mikäli näitä neekereitä ja somalaita haluat lisää ja entiset täällä säilyttää, niin kysyn: Montako neekeriä ja somalia asuu sinun huoneistossasi? Jollei vielä yhtään, niin silloinhan et ole puheidesi mittainen, vaan aito rasisti?

Onko pojista polvi heikentynyt, jollei ymmärretä kansakunnan keskeistä tarvetta puolustautua kuten isämme ja esivanhempamme?

Toivottavaa on veteraanien perintö elää, eikä jää juhlapuheiksi.

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi

PS:) Ilmeistä on että stalinistiplösöt kuten KGB:n hinurijärjestöjen vetäjä Erkki Tuomioja ja ajatuskirppuinen puppetkoira Esa Suominen eivät kestä kritiikkiä niin tämä on laitettava julkiseen levitykseen ( Tulkinnat kumpuavat perättömistä väitteistäsi blogissasi 19.4.206: esasuominen.blogspot.com:"
Seppo Lehto, voisit uskoa hieman helpommalla, että sinulla ei ole mitään asiaa näille sivuille. Mielipiteen vapaus sallittakoon, mutta muukalaisvihaa ei näillä sivuilla levitetä. Ole hyvä ja poistu palaamatta.

8:35 AM"

PS:"Suuri ja mahtava neuvostomaa" lienee muuttunut "Mustat kädet yhteen hakkaa"-musiikiksi Esa Suomista lähellä olevissa piireissä.

Sopii muistaa: "Musiikki ei koskaan lakkaa" - kun vahingot paisuvat.